Veterinærene våre!

Med eget venterom, behandlingsrom og sykestue for katter, er vi populære hos de dyreeiere med katt som setter pris på rolige og stressfrie omgivelser.  Veterinær Trude Mostue har spesiell interesse for katter, og gleder seg til å hilse på din herlige katt.

Trude er for tiden ute i barselpermisjon.

Hunder kan ha glede av vår behagelige ventesone med sofa og kaffeservering hvor det er mye rart å se og høre. 

Vi har egen barselgruppe for valper, som kan være lærerrik og morsom for nye hundeeiere. Det er Trude og Marianne som arrangerer disse.

 Veterinær Marianne Figenbaum som også er en av eierne av klinikken tar gjerne i mot ditt kjæledyr med stort hjerte og engasjement.

Marianne er for tiden ute i barselpermisjon, men er tilbake i april 2012.

Veterinær Nina Kristensen er også en av våre kompetente veterinærer med erfaring fra England.

 

Vi har endelig fått David 100% hos oss. David Allen har lang erfaring innen indremedisin og kirurgi, inkludert benkirurgi fra England. David har opersjonsdag  tirsdager og torsdager.

Nyhet:

 Fugleveterinær Cordelia Bracht (tidligere Paula B. Brynhildsen) ble ansatt hos oss høsten 2011, og er i spissen for våre fjærkledde venner. Hun har lang erfaring med fugl og gnagere, og behandler fugler av alle slag, fra små finker til store Ara pappegøyer.  Hun er også den du skal gå til med ilderen og kaninen din. Vi har egne oppstallingsrom for kaniner, gnagere og fugler, separat fra katter og ildere.

Bilde for intro av Paula